Politie houdt man aan in zedenzaak Emmen

dinsdag 5 mei 2015

Emmen - De politie heeft maandagmiddag een 28-jarige man uit Emmen aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij een zedenmisdrijf in Emmen.

Zaterdagavond rond 22.00 uur kreeg de politie een melding binnen dat eenvrouw in de omgeving van de Houtweg slachtoffer was geworden van eenzedenmisdrijf. Agenten troffen het slachtoffer bij de Houtweg aan. Zij werdopgevangen en vervolgens overgebracht naar het politiebureau. Een onderzoek werdgestart en de locatie werd afgezet voor sporenonderzoek. Een onbekende man zouna het misdrijf in een busje of bestelauto (merk/type onbekend) zijn weggeredenin de richting van de Rondweg. Via burgernet en diverse andere media is eengetuigenoproep gedaan.

De politie heeft sinds zaterdagavond meerdere meldingen van getuigenontvangen. Zo heeft een getuige het betreffende busje een dag na hetzedenmisdrijf zien staan op een parkeerplaats en belde de politie. Het voertuigwerd daarop in beslag genomen voor nader onderzoek. Bovendien gaf de verklaringvan het slachtoffer een goed beeld van de verdachte. Uiteindelijk heeft eencombinatie van feiten en omstandigheden geleid tot de aanhouding. De verdachteis ingesloten voor verhoor.

bron: politie.nl | Categorie: zedenmisdrijf


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Valthermond | 112 alarmeringen Valthermond | Goedkoop Tanken in Valthermond | Supermarkten in Valthermond | Weerbericht Valthermond