Verdachten aangehouden voor overval

maandag 17 februari 2014

Emmen - De politie heeft maandagmorgen een 23-jarige en een 18-jarige man, beide inwoners van Emmen, aangehouden op verdenking van het plegen van een gewapende overval. De mannen worden ervan verdacht op zondagavond 17 november 2013 snackbar Smulwereld aan de Houtweg te Emmen hebben overvallen.

Twee gemaskerde mannen drongen toen rond 21.00 uur de snackbaraan de Houtweg in Emmen binnen. Zij dreigden met een vuurwapen en eisten geld.Nadat dit door de slachtoffers werd afgegeven, gingen de verdachten ervandoor enverdwenen in onbekende richting. Direct na de overval startte de politie eenBurgernetaktie op en hebben agenten een buurtonderzoek ingesteld. In hetprogramma Opsporing Verzocht werd op 11 februari ook aandacht besteed aan dezeoverval. De leverde ook een aantal tips op.

Naar aanleiding van diverse tips en informatie uit eigentactisch -en technisch onderzoek, kwamen de rechercheurs de verdachten op hetspoor. De beide verdachten zijn aangehouden en voor nader onderzoek ingesloten.Zij worden momenteel door de recherche verhoord. Mogelijk worden de beide mannenook verantwoordelijk gehouden voor een eerdere poging overval op dezelfdesnackbar. De politie sluit meer aanhoudingen niet uit.

bron: politie.nl | Categorie: overval-beroving


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Valthermond | 112 alarmeringen Valthermond | Goedkoop Tanken in Valthermond | Supermarkten in Valthermond | Weerbericht Valthermond