Twee mannen aangehouden voor bezit en handel in softdrugs

dinsdag 22 juli 2014

Musselkanaal - De politie heeft in de nacht van maandag op dinsdag twee mannen aangehouden voor bezit en handel in softdrugs.

Kort daarvoor kreeg de politie een melding dat twee mannen op een scooterhadden geprobeerd drugs te verkopen aan een jongen op De Brink. Ter plaatsebleek dat het tweetal betrapt was toen het hennep probeerde te verkopen aan eenminderjarige jongen. De jongen wilde het niet, waarop hem een kleine hoeveelheidin zijn hand werd gestopt. De jongen trok bij een volwassene aan de bel waaropde politie werd gebeld. Agenten zagen vervolgens twee mannen rijden op eenscooter. Zij droegen geen helm, waarop het tweetal staande werd gehouden. Daarbleek dat de bestuurder, de 49-jarige man uit een klein dorp in de gemeenteStadskanaal, een hoeveelheid hennep bij zich had. Hierop zijn beide mannenaangehouden voor het bezit en handel in softdrugs. Bij fouillering bleek de27-jarige man uit een klein dorp in de gemeente Aa en Hunze een boksbeugel bijzich te hebben. Deze is in beslag genomen. Daarnaast droegen beide mannen geenhelm en had de 49-jarige bestuurder geen geldig rijbewijs. Beide mannen zijnaangehouden. Bij de 49-jarige man is een bloedproef afgenomen in verband met deverdenking van rijden onder invloed. Voor alle overtredingen wordtproces-verbaal opgemaakt.

bron: politie.nl | Categorie: drugs


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Valthermond | 112 alarmeringen Valthermond | Goedkoop Tanken in Valthermond | Supermarkten in Valthermond | Weerbericht Valthermond