Zes mannen aangehouden in harddrugs onderzoek

zondag 7 april 2013

Emmen - De politie heeft vrijdag zes personen aangehouden in een drugsonderzoek. Zij worden verdacht van het produceren van en handelen in harddrugs. De verdachten zijn aangehouden in Amsterdam, Emmen en Westerbork.

De politie heeft vrijdag huiszoekingen verricht op diverselocaties in Groningen, Westerbork en Emmen. Het gaat om panden aan de Hagedoorn,de Nijkampenweg en Oude Roswinkelerweg in Emmen en om panden aan de Zandhoeklaanin Westerbork en aan de Paterswoldseweg in Groningen.

Er zijn diverse goederen aangetroffen en in beslag genomen. Hetgaat om tienduizenden XTC pillen, hennepplanten en andere kleinere hoeveelhedenharddrugs. Daarnaast zijn apparaten (waaronder een machine om tabletten temaken) en grondstoffen aangetroffen die gebruikt worden voor de productie vanharddrugs. Bovendien heeft de politie meerdere auto?s en enkele duizenden euro?saan contant geld in beslag genomen. De politie heeft sterkte aanwijzingen dateen deel van de handel bestemd was voor het buitenland.

De verdachten zijn in verzekering gesteld. Het gaat om een62-jarige man uit Emmen, een 39-jarige man uit Emmen, een 33-jarige man uitEmmen, een 26-jarige man uit Emmen, een 27-jarige man uit Groningen en een53-jarige man Westerbork.

Het onderzoek is in volle gang. Meerdere aanhoudingen wordenniet uitgesloten.

bron: politie.nl | Categorie: diversen


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Valthermond | 112 alarmeringen Valthermond | Goedkoop Tanken in Valthermond | Supermarkten in Valthermond | Weerbericht Valthermond