Getuige(n) van diefstallen gezocht

vrijdag 16 augustus 2013

Emmen - De politie doet onderzoek naar diefstallen die vrijdagochtend 16 augustus omstreeks 05.00 uur plaatsvonden in de omgeving van de Nijkampenweg in Emmen. Hierbij is de politie specifiek op zoek naar een vrouw die op de Nijkampenweg als getuige van de diefstallen met agenten heeft gesproken. De vrouw had donkerblond/bruin haar en had een paardenstaart. Ze droeg een donkere jas met zilverkleurige reflecterende strepen. Deze vrouw wees de agenten op mogelijke verdachten die weggerend waren. Vervolgens reed deze onbekende vrouw weg in haar auto. De politie wil graag nog een keer met haar spreken voor specifiekere details.

Wat gebeurde er?

Een getuige belde de politie nadat hij een onbekende man op deNijkampenweg zag rennen met een grote platte tv onder zijn arm. De politiestartte een onderzoek in de nabije omgeving. Een iensthond vond een auto methierin een televisie. Op verschillende plekken werd een aantal televisies en watgereedschap gevonden. Alle goederen werden in beslag genomen voor naderonderzoek.

Tips

Er zijn nog geen aangiften gedaan van de diefstal van dezegoederen. De politie doet nader onderzoek naar de herkomst van de auto en degoederen. Mensen die denken slachtoffer te zijn van deze diefstallen of meerinformatie hebben, kunnen contact opnemen met de politie in Emmen (0900-8844).

bron: politie.nl | Categorie: diefstal


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Valthermond | 112 alarmeringen Valthermond | Goedkoop Tanken in Valthermond | Supermarkten in Valthermond | Weerbericht Valthermond